Pound Cake er en vidunderligt velsmagende Chardonnay-sag fra Napa Valley i Californien.
Pound Cake - Chardonnay er cremet og fed, på den der måde, hvor det hele bare smelter symfonisk i munden på dig. Navnet holder, hvad det lover: Hvis den var mere heftig, ville den være tyk som kagedej og du skulle formentligt spise den med ske.
Køb nu til super lav pris - Slå til før pallen er tom!
Her har Chardonnay-druerne om dagen suget al den varme og sol til sig de overhovedet kunne. Om natten har de kølet sig i kystvindene. Resultatet er derfor milevidt fra de køligere europæiske udgaver af druen.
Bemærk: Billedet viser årgang 2017, men vinen er årgang 2021. Fotografen er på vej.
Hvis du normalt er til stram syre og ranke hvidvine, er det her helt sikkert ikke noget for dig. Er du derimod vinnyderen, der kan lide cremede, fede og inviterende hvivine, hvor der er skruet godt op for bassen, så er det her muligvis din nye vin-affære!
Har du nogensinde været akut forelsket, så kender du nok også følelsen af at være blevet ramt af et godstog. Det er jo skrækkeligt fantastisk!
Samme følelse fik vi, da vi smagte vinen første gang. Det var voldsomt. I forstanden; voldsomt charmerende, og vi kommer os nok aldrig helt over den.
Køb nu til super lav pris!
Fragtfri levering ved køb over 699 kr.
Anmeldelser af tidligere årgange
6/6 stjerner + 96 point fra Barego'mad
" Der er Pound Cake Chardonnayi glasset, og husk at smøre hele pladen fuld og tørre dig om munden, for det her er heftige sager. Er du til sprøde, ranke og mineralske hvidvine, vil du godt og grundigt få denne Chardonnay galt i halsen. Men er du derimod til fuldfed intens hvidvin med masser af smag og fadkarakter af flødekaramel, ristet eg, røg og mandler i skøn kombination med smagen af eksotiske frugter som kokos og moden ananas rammer du bullseye med denne flydende mørdej på flaske. Jeg er pjattet med Pound Cake ."
5/5 stjerner fra Vinavisen
"Flot oversøisk hvidvin på Chardonnay. Druerne er dyrket i Californien med det varme og solrige klima, og er kraftigere og mere cremet end mange europæiske søskende. I smagen er der fersken og abrikos og et strejf af egetræ efter modning på fade."